2 feb 2009

In memoriam

Vrijdag 30 janauri 2009 is mijn vader overleden. Hij is 84 jaar geworden. Hij was een goede pa: hardwerkend, trouw, zorgzaam. Hij was een optimistisch mens, fier op zijn eigen huis en tuin en zijn kinderen, hij was eigenwijs en energiek.Dag Pa!

5 opmerkingen:

A d e l s g e s c h i e d e n i s zei

Gecondoleerd Marianne! Ik heb op mijn 17e mijn vader verloren en weet hoe moeilijk het is om afscheid te nemen van een dierbaar persoon. Het is mooi om te lezen hoeveel je vader voor jou en anderen heeft betekend! Dat maakt dat zijn impact en de warme herinneringen aan hem nooit zullen verdwijnen. Heel veel sterkte toegewenst!

Wilma

Unknown zei

Gecondoleerd Marianne.

Anoniem zei

Take care!

JoG zei

Marianne, we kennen elkaar niet. Ik bezoek af en toe jouw blog en lees nu net dit bericht. Van harte gecondoleerd. Zelf was ik een dag later (de 31e) jarig. Het leven...

Marianne van der Heijden zei

Bedankt voor de condoleances.
Gelukkig hebben we hem lang bij ons mogen houden en heeft hij waardig afscheid genomen van het leven.