26 mrt 2008

Aanloop tot CIL2008

Reis is geregeld: we vliegen met KLM naar Washington op zaterdag 5 april zo rond het middaguur. We verblijven niet in het conferentiehotel (Hyatt) maar in het naburige Mariott Courtyard hotel. In het Mariott zijn we verzekerd van een Wifi-internet-connectie.

Via de officiƫle CIL-blog heb ik me aangemeld als blogger, dan krijg je toegang tot Wifi in de congresruimte en een Bloggerbadge!


Het Mariott Courtyard Hotel heeft een zwembad en een fitnessruimte, dus sport- en zwempak gaan mee. Altijd plezierig om voorafgaand aan de congresdag een paar baantjes te trekken of een kleine workout te doen. Ik heb mijn Facebook-account opgepoetst, zodat ik dat kan gebruiken om Amerikaanse vrienden te maken. Op de conferentiewiki heb ik behalve mijn blog, en facebook ook mijn twitteraccount gegeven. Maar ik ga niet in het Engels twitteren of bloggen (denk ik).
Van de Nederlandse delegatie hoor ik dat er een bezoek gepland is aan de Library of Congress. Lijkt me leuk. Ik was er al eens in 1980 (dan zie je dat bibliotheken toch wel een lange adem hebben). Na het congres blijven we nog twee dagen sightseeing in Washington voordat we op 12 april weer naar huis vliegen.
Er worden ook dine-arounds georganiseerd, waarbij je met mede-cil-participanten kunt dineren en discussiƫren over een bepaald onderwerp. Ook heb ik al een uitnodiging gekregen voor een lunch bijeenkomst en op zondag en dinsdagavond zijn er speciale games en youtube-sessies.
Nu nog inhoudelijk voorbereiden door me in te lezen op de onderwerpen.

Geen opmerkingen: