6 apr 2008

Registreren CIL 2008


Aangekomen in Crystal City Arlington VA. Crystal City is de grootste binnenstad-wijk van Arlington en heeft als motto “ a bright place to be”. Geheel in lijn met de cradle-to-cradle hype, die bij ons hoogtij viert, heeft Crystal City een programma Crystal Green: een programma dat bestaat uit drie topics:
1-Energy Efficiency
2-Environmental Quality
3-Recycling/Reuse (waste minimization)
Wat ik er tot nog toe van gezien heb ik het een wijk met grote (hoge) kantoorpanden, een centrum met een shopping mall en restaurants en heel veel parkeergarages. Het regent een beetje, maar er zijn veel bomen in bloei.

Vanochtend, na een onrustige nacht een lichte paniek omdat ik de verkeerde traveladaptor had meegenomen. Mijn stekker is geaard en de adaptor ingang niet. En dat terwijl ik thuis voor mijn Dell ook een Amerikaanse plug heb. Gelukkig hadden ze in het ‘ convenience’ winkeltje van het Hyatt hotel (het conferentiehotel een andere adaptor te koop.
Voor het echte USA-gevoel koffie met een broodje genomen bij Starbucks. En toen naar de registratiebalie. Een conferentietas met al het complete boek met presentaties! Dat is handig. Een badge en mijn voucher voor de cursus die ik vanmiddag ga doen.
Vanochtend heb ik vrij, dus kan ik me alvast wat voorbereiden op wat gaat komen.

Geen opmerkingen: