14 apr 2008

Na de conferentie

Airplanes photo by Rob


Na de conferentie had ik nog twee en een halve dag voor toeristische activiteiten.
En jawel in Crystal City startte een leuke straat tentoonstelling waarbij allerlei kleine vliegtuigjes versierd zijn en opgesteld in alle straten van Crystal City onder de naam Crystal Flight.
Maar we wilden toch naar Washington aan de andere kant van de Potomac rivier.
Eerst naar de Library of Congress.
Om aan te geven hoe groot die gebouwen zijn zie je mij op de foto naar de ingang van het LoC Madison gebouw lopen. Er zijn nog 3 andere gebouwen.
En daarna zijn we vanaf het Capitool de hele National Mall, met al die Smithsonian musea afgelopen. We hebben gelunchte in de National Gallery Sculpture Garden, en dat is meteen ook het meeste wat we van die immense museumcollecties gezien hebben.
Naar het Witte Huis en naar het Lincoln Memorial en vervolgens een rondrit door de stad naar de nieuwe National Cathedral en door Georgetown.
Groot, indrukwekkend en soms zelfs een beetje megalomaan. Maar ook schoon, vriendelijk en zonnig. Gezellige straten in Georgetown en de huizen weer op menselijke maat. We hadden geluk juist in deze tijd te komen nu du kersenbloesem nog zachtrose bloeit.Maandag weer terug aan het werk. Beetje wazig nog. En als taak ligt nog het schrijven van een evaluatie over de conferentie.
In ieder geval vind ik het live bloggen een fantastische manier om de presentaties goed te verwerken, zeker als je een goede internetverbinding hebt, zodat je gelijktijdig aanvullende sites kunt bekijken of iets kunt controleren.


vliegtuigfoto van Rob en Washington foto's door DymphieH

Geen opmerkingen: